Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@15:19:30 GMT

عرضه بازی‌های اندروید برای ویندوز

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۸۹۲۲

عرضه بازی‌های اندروید برای ویندوز

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از دنیای‌اقتصاد، با کمک این سرویس، کاربران می‌توانند بازی‌های موجود در گوگل‌پلی‌استور را در انواع سیستم‌‌های مجهز به پلت‌فرم ویندوز از قبیل لپ‌‌تاپ، تبلت یا پی‌‌سی اجرا کنند. گرگ‌‌ هارترل، از مدیران ارشد گوگل در این‌خصوص عنوان کرد: از آغاز سال۲۰۲۲، گیمرها می‌توانند بازی‌های موردعلاقه خود در گوگل‌پلی را در دستگاه‌های بیشتری اجرا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به لطف این ویژگی، می‌توان لذت اجرای بهترین بازی‌های پلی‌استور را در انواع لپ‌‌تاپ‌‌ها و سیستم‌‌های رومیزی تجربه کرد.

سخنگوی گوگل نیز در این‌باره عنوان کرد که این شرکت، اپلیکیشن مذکور را توسط مهندسان داخلی خود توسعه داده و مایکروسافت در این زمینه نقشی نداشته است. گفته می‌شود که این قابلیت به گونه‌‌ای طراحی شده که کاربر می‌تواند ادامه بازی خود در یک گوشی اندروید را روی سیستم ویندوزی یا تبلت و حتی کروم‌‌بوک دیگر اجرا کند. در حال‌حاضر، گوگل در حال تست این اپلیکیشن است و طبق وعده مدیران این شرکت، در سال۲۰۲۲ شاهد عرضه آن خواهیم بود.

هنوز مشخص نیست گوگل از چه فناوری برای شبیه‌‌سازی اپلیکیشن‌‌های اندروید در ویندوز استفاده کرده است اما طبق اطلاعات منتشرشده، بازی‌ها به‌جای استریم‌شدن از فضای ابری، به صورت محلی و روی دستگاه اجرا می‌شوند.

هارترل در این‌باره می‌گوید: این یک اپلیکیشن بومی ‌‌است که توسط گوگل توسعه داده شده و از ویندوز۱۰ و نسخه‌‌های بعد از آن پشتیبانی می‌کند. همچنین عملکرد این برنامه به سرویس‌‌های مایکروسافت متکی نخواهد بود.  اعلام این خبر از سوی گوگل در حالی صورت گرفت که چند‌ماه پیش، شرکت مایکروسافت به‌صورت آزمایشی اجرای اپلیکیشن‌‌های اندروید در ویندوز۱۱ را آغاز کرد.  مایکروسافت برای این منظور، قابلیتی به‌نام Windows Subsystem for Android را طراحی کرد که از قابلیت اجرای برنامه‌‌های اندروید از منابع مختلف بهره می‌‌برد.

مایکروسافت همچنین طی توافق و همکاری با آمازون، این امکان را برای کاربران ویندوز فراهم کرد تا به‌صورت بومی، بازی‌های و اپلیکیشن‌‌ها را از فروشگاه آمازون (Amazon Appstore) روی دستگاه خود نصب کنند، اما در حال‌حاضر، پشتیبانی بومی‌ ‌از گوگل‌پلی‌استور از طریق این سرویس فراهم نیست.

اگرچه مایکروسافت و گوگل هرکدام به شیوه خود تلاش دارند تا اپلیکیشن‌‌ها و بازی‌های اندروید را به ویندوز بیاورند اما شرکت بلواستکس (BlueStacks) یک گام جلوتر بوده و توانسته امکان اجرای بازی‌های اندروید را به مرورگرهای وب اضافه کند. این شرکت، مرورگری به‌نام BueStacks X را طراحی و عرضه کرده تا کاربران بتوانند بازی‌های اندروید را روی انواع دستگاه‌‌ها و با کمک این مرورگر اجرا کنند.

منبع: دنیای اقتصاد پربیننده ترین اتاق طراحی اسرارآمیز شرکت اپل + عکس جایگاه ایران در اقتصاد فضایی کجاست؟ / ارسال ماهواره؛ لازم اما ناکافی نسل بعدی اینترنت / وب ۳ چیست؟ چطور بدانیم از گوشی‌مان جاسوسی می‌شود؟ اپل تولید آیفون و آی پد خود را متوقف کرد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گوگل ویندوز گوگل پلی بازی اندرویدی بازی های اندروید بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۸۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد از گشایش یک جایگاه عرضه سوخت مایع در این استان خبر داد و گفت: با راه‌اندازی جایگاه سوخت اختصاصی «دنا»، شمار جایگاه‌های عرضه سوخت مایع این استان به ۳۷ باب رسید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد، سالار خشایی بیان کرد: این جایگاه برای رفاه همشهریان و خدمات‌رسانی مطلوب‌ به هموطنان در مرکز استان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: جایگاه اختصاصی عرضه سوخت «دنا» با مشارکت بخش خصوصی ساخته شده و دارای ۶ تلمبه و ۱۲ نازل عرضه فرآورده‌های نفتی است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر لزوم بهینه‌سازی مصرف انواع فرآورده‌ نفتی تأکید کرد: این جایگاه در زمینی به مساحت حدود یک هزار و ۶۰۰ مترمربع و با ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری واقع در ورودی شهر یاسوج به سمت فلکه جهاد، نرسیده به فرودگاه یاسوج به‌صورت رسمی راه‌اندازی و با افتتاح آن برای ۱۰ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد شد.

خشایی توسعه خدمات، ایجاد اشتغال، کاهش مسیرهای سوخت‌رسانی به خودروها و استفاده از توان بخش خصوصی را از مهم‌ترین اهداف احداث توسعه مجاری عرضه برشمرد و از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ساخت جایگاه‌های عرضه سوخت جدید در سطح استان به‌منظور ایجاد رفاه حال همشهریان و خدمات‌رسانی مطلوب‌تر دعوت به همکاری کرد.

دیگر خبرها

  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را به علت حمایت از مظلومان غزه اخراج کرد
  • جزئیات کامل اندروید ۱۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی